به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید. *** مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید. *** کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید
ارتباط با مدیر شیلات و امور آبزیان
ارتباط با معاون شیلات و امور آبزیان
با توجه به نقش تغذیه در تولید آبزیان که 60 درصد هزینه های تولید را شامل می شود مدیریت شیلات استان اصفهان با همکاری شرکت اصفهان مکمل اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان " نقش تغذیه در اقتصاد آبزی پروری " در تاریخ 1/5/1398 با حضور بیش از 120 نفر از پرورش دهندگان ، مدیران وکارشناسان شهرستان های استان و ادارات مرتبط نمود.
در کارگاه آموزشی فوق که با تدریس آقای دکتر علی رضا قاعدی از موسسه تحقیقات سازمان شیلات ایران انجام شد ، مباحث مربوط به نیازهای تغذیه ای و اصول تغذیه متراکم – مراحل تولیدخوراک و نقش تغذیه در تولید به بحث گذاشته شد و در پایان در پانل مشترک مدیریت شیلات ،کارخانه اصفهان مکمل و دامپزشکی به سوالات شرکت کنندگان در همایش پاسخ دادند.