جمعه 16 آبان ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 905

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:37 --12/08/1404 --
برگزاري نشست تخصصي بررسي گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي در سازمان شيلات ايران
ر راستاي ساماندهي و اجماع‌نظر پيرامون گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي، نشست تخصصي با حضور نمايندگان نهادهاي مرتبط و فعالان بخش خصوصي در سازمان شيلات ايران برگزار شد.
09:21 --12/08/1404 --
چهارمین جلسه کمیته فنی شیلات در نظام مهندسی کشاورزی تشکیل شد .
نشستی برای تسهیل در صدور مجوز های شرق اصفهان در سازمان نظام مهندسی کشاورزی اصفهان برگزار شد.
08:50 --12/08/1404 --
صدور کد یکتا با اتحادیه آبزی پروران اصفهان شد
دکتر نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی های کشاورزی ماهیان سردابی کشور اعلام کرد با پیگیری انجام شده صدور کدیکتا از این پس توسط تعاونی آبزی پروران و اتحادیه های آبزی پروری استان وکشور صادر می گردد و برای گرفتن نهاده و خوراک آبزیان و سایر خدمات ضرورت دارد .
07:28 --07/08/1404 --
گردهمایی علمی ،آموزشی آبزی پروران شهرستان ورزنه
این همایش به همت شرکت تعاونی حیات شفق و شیلات استان با حضور فرماندار، حسن احمدی مدیر جهاد کشاورزی و رئیس امور برق شهرستان و محمد رضا عباسی مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و سید رضا موسوی نماینده اداره کل دامپزشکی و سایر ادارات مرتبط برگزار گردید.
08:49 --26/07/1404 --
بازدید از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو
دکتر الهی رئیس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران به همراه مهندس عباسی مدیر و خانم توکلی معاون شیلات اصفهان از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو بازدید نمودند.
08:45 --26/07/1404 --
استان اصفهان تولید کننده برتر ماهیان زینتی در کشور با تولید بیش از ۸۱ میلیون قطعه درسال واشتغال حدود ۲۰۰۰ نفر
دکتر الهی رییس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران با حضور در دومین جلسه کارگروه ماهیان زینتی. وهم اندیشی بررسی « رویداد ملی پنجمین جشنواره ملی ماهیان زینتی اصفهان » ، عنوان کرد تولید ماهیان زینتی در کشور حدود ۲۷۰ میلیون قطعه و اصفهان با رتبه اول را دارد .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1398/10/30

جلسه تبادل نظروهم اندیشی شیلات استان اصفهان


  به گزارش کارشناس روابط عمومی شیلات و امور آبزیان استان اصفهان و به منظور تبادل نظر و هم اندیشی  این اداره باسازمان های نظام مهندسی دامپزشکی ، اداره کل دامپزشکی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی  مورخ 30/10/98 جلسه ای برگزار شد در این جلسه  مهندس عباسی مدیر شیلات ضمن خوش آمدگویی به حاضران دستور جلسه را مطرح نمودندو در ادامه نمایندگان اداره کل دامپزشکی استان در خصوص مراحل صدور مجوز زالوی طبی مطالبی را ایراد نمودند: با توجه به اینکه زالوی طبی که در ایران پرورش و تولید میگرددجزء گونه های بومی ایران میباشد لذا با توجه به شرایط دستورالعمل جدیدکه در سال جاری به اداره کل دامپزشکی ابلاغ گردیده تغدیه زالو با خون دام زنده آنهم مطابق با ضوابط تکمیلی و رعایت مباحث بهداشتی دام با تایید کارشناس فنی در آزمایشگاههایی که به تایید معاونت غذا ودارو وزارت بهداشت ودرمان و علوم پزشکی رسیده اند ،مجاز دانسته و تاکید شده که بیشتر تولید کنندگان زالو در زمینه صادرات این محصول تمرکز داشته باشند.(به دلیل وجود بیماری تب کریمه کنگوCCHF) در ادامه جلسه به موضوع شیوع بیماری های ویروسی (VHS ,IHN) دربرخی از مزارع پرورش ماهی قزل آلا در شهرستان سمیرم که توسط شبکه دامپزشکی شهرستان به اداره کل دامپزشکی استان گزارش شده بود با حضور مدیر شهرستان سمیرم بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم لحاظ گردید. نماینده صندوق بیمه محصولات کشاورزی اذعان داشتند ملاک بیمه مزارع آبزی پروری بر اساس واحد سطح مفید و ظرفیت اسمی پروانه بهره برداری می باشد و شرایط پرداخت خسارت در سال جاری نسبت به سنوات قبل از طرف صندوق بیمه مطلوب می باشد.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 465

عالی : 45%
خوب : 20%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 164
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 164

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1227245
Visitors بازديد هاي امروز: 610
Visitors بازديد هاي ديروز: 858

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/08/16 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا