شنبه 21 تیر ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 904

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
08:29 --07/04/1404 --
فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السّلام) تسلیت باد.
‌ وخداونــد‌برای‌قلب‌های‌بی‌قرار‌ حسیــن‹؏› را‌آفرید
08:07 --07/04/1404 --
برگزاری کمیته فنی شیلات در سالن شهید دادخواه
خدمت به مردم و متقاضیان تعطیل نمیشود
11:04 --20/03/1404 --
برگزاری جلسه شورای آبزی پروری منطقه ۵ شیلات کشور در استان کرمان
پنجمین جلسه شورای آبزی پروری منطقه ۵ شیلات کشور با حضور شکوری معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران و مدیران ، کارشناسان پنج استان فارس، اصفهان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و کرمان در محل سالن زعفران ساختمان شماره ۲ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به مدت دو روز به همراه بازدید از مراکز آبزی پروری شاخص وهم چنین میثاق با سرداردلها حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید .
10:49 --20/03/1404 --
طرح مباحث شیلاتی و مشکلات آبزی پروری در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان
جلسه ای دراتاق بازرگانی با حضور محترم استاندار اصفهان و بخش خصوصی و مدیران بخش های مختلف تشکیل شد در این جلسه در مورد مشکلات پرورش ماهی در شرق اصفهان به بحث و گفتگو پرداختند.
10:34 --20/03/1404 --
تشکیل جلسه بررسی مسائل و مشکلات شیلات شهرستان ورزنه
جلسه بررسی مسائل و مشکلات شیلات شهرستان ورزنه با حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان اصفهان و دکتر ثابت‌ راسخ فرماندار شهرستان ورزنه و نمایندگان پرورش ماهی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
09:50 --20/03/1404 --
تور بازدید علمی فرهنگی شیلات و تعدادی از آبزی پروران شهرستان ورزنه وهرند از مراکز آبزی پروری استان خراسان رضوی
تعدادی از آبزی پروران شهرستان های ورزنه و هرند با همکاری و هماهنگی مدیر شیلات اصفهان ،مدیرجهادکشاورزی شهرستان ورزنه و شرکت تعاونی حیات شفق ورزنه از مزارع استان خراسان رضوی بازدید نمودند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1398/10/30

جلسه تبادل نظروهم اندیشی شیلات استان اصفهان


  به گزارش کارشناس روابط عمومی شیلات و امور آبزیان استان اصفهان و به منظور تبادل نظر و هم اندیشی  این اداره باسازمان های نظام مهندسی دامپزشکی ، اداره کل دامپزشکی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی  مورخ 30/10/98 جلسه ای برگزار شد در این جلسه  مهندس عباسی مدیر شیلات ضمن خوش آمدگویی به حاضران دستور جلسه را مطرح نمودندو در ادامه نمایندگان اداره کل دامپزشکی استان در خصوص مراحل صدور مجوز زالوی طبی مطالبی را ایراد نمودند: با توجه به اینکه زالوی طبی که در ایران پرورش و تولید میگرددجزء گونه های بومی ایران میباشد لذا با توجه به شرایط دستورالعمل جدیدکه در سال جاری به اداره کل دامپزشکی ابلاغ گردیده تغدیه زالو با خون دام زنده آنهم مطابق با ضوابط تکمیلی و رعایت مباحث بهداشتی دام با تایید کارشناس فنی در آزمایشگاههایی که به تایید معاونت غذا ودارو وزارت بهداشت ودرمان و علوم پزشکی رسیده اند ،مجاز دانسته و تاکید شده که بیشتر تولید کنندگان زالو در زمینه صادرات این محصول تمرکز داشته باشند.(به دلیل وجود بیماری تب کریمه کنگوCCHF) در ادامه جلسه به موضوع شیوع بیماری های ویروسی (VHS ,IHN) دربرخی از مزارع پرورش ماهی قزل آلا در شهرستان سمیرم که توسط شبکه دامپزشکی شهرستان به اداره کل دامپزشکی استان گزارش شده بود با حضور مدیر شهرستان سمیرم بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم لحاظ گردید. نماینده صندوق بیمه محصولات کشاورزی اذعان داشتند ملاک بیمه مزارع آبزی پروری بر اساس واحد سطح مفید و ظرفیت اسمی پروانه بهره برداری می باشد و شرایط پرداخت خسارت در سال جاری نسبت به سنوات قبل از طرف صندوق بیمه مطلوب می باشد.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 461

عالی : 45%
خوب : 21%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 61
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 61

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1136553
Visitors بازديد هاي امروز: 369
Visitors بازديد هاي ديروز: 906

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/04/21 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا