سه شنبه 04 اردیبهشت ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1399/04/14

ظرفیت بالای استان اصفهان برای صادرات محصولات شیلات


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، جلسه‌ای تخصصی در خصوص راهکارهای صادرات محصولات شیلاتی استان اصفهان با حضور مدیران، کارشناسان، متخصصان و تعدادی از تولیدکنندگان محصولات شیلاتی استان در سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد. در این نشست، محمدرضا عباسی، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های منابع آبی شیرین و لب‌شور در استان اظهار داشت: شیلات اصفهان با دو رویکرد مهم توسعه و بهبود عملکرد آبزی‌پروری و توسعه و ارتقا فرهنگ مصرف آبزیان فعالیت‌های گسترده‌ای در سطح استان انجام می‌دهد. وی افزود: میزان کل تولید ماهیان پرورشی استان اصفهان، 10 هزار و ۲۲۰ تن بوده است که شهرستان‌های اصفهان، سمیرم، فریدون‌شهر، چادگان و گلپایگان رتبه‌های اول تا پنجم را در سطح استان به خود اختصاص داده‌اند. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه برای نخستین بار تخم ماده ماهی قزل‌آلا در استان اصفهان تولید می‌شود، گفت: در زمینه شیلات، 10 برنامه راهبردی در استان تعریف شد که با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم در حال پیاده‌سازی این برنامه‌ها برای توسعه آبزی‌پروری به‌صورت علمی و مناسب با اقلیم استان هستیم. موفقیت‌های به دست آمده در این زمینه نیز نشان‌دهنده عملکرد مناسب و برنامه‌ریزی‌های دقیق در موضوع شیلات در استان اصفهان است. وی گفت: تشکیل و توسعه زنجیره‌های تولید آبزیان و پیگیری تشکیل تشکل‌ها و تعاونی‌های تخصصی قدرتمند شیلات از برنامه‌هایی است که به دنبال اجرای آن‌ها هستیم و در این زمینه از تمامی تولیدکنندگان و فعالان بخش شیلات در استان تقاضای همراهی داریم تا بتوانیم با قدرت به سمت موفقیت‌های بیشتر حرکت کنیم. عباسی گفت: باید از امکانات موجود در استان به بهترین شکل برای توسعه صادرات محصولات شیلاتی بهره برد، اصفهان ظرفیت‌های خوبی دارد که در صورت توجه به آن‌ها شاهد ارزآوری زیادی از طریق صادرات انواع آبزیان از استان خواهیم بود. در ادامه، فرهاد حاجی مرادی، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: برای ایجاد موفقیت‌های بیشتر در بخش شیلات، نیاز به هماهنگی و همکاری هر چه بیشتر تولیدکنندگان با یکدیگر است، در طی چند ماه گذشته با استفاده از ظرفیت‌های کارگوترمینال شاهد افزایش صادرات محصولات شیلاتی از استان بودیم و این امکان وجود دارد که تولیدکنندگان اصفهان از این ظرفیت به میزان بیشتری بهره گیرند و شاهد صادرات بیشتر محصولات شیلاتی باشیم. مجتبی فوقی، مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز اظهار کرد: اصفهان با دارا بودن ظرفیت‌های مناسب و تولیدکنندگان قوی در زمینه شیلات، این توانایی را دارد که در بخش صادرات شیلات با قدرت بیشتری وارد میدان شود و محصولات با کیفیتی به کشورهای مختلف دنیا صادر کند. محمد کشتکار، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان نیز عنوان کرد: نیاز است در جهت فرهنگ‌سازی هر چه بیشتر برای مصرف انواع آبزیان در میان مردم استان تلاش بیشتری انجام شود چون این نوع محصولات از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و برای سلامتی لازم و ضروری می‌باشند. امیررضا ضیایی، مدیر یک شرکت مدیریت صادرات محصولات کشاورزی نیز گفت: در بسیاری از موارد شاهد این هستیم که محصولات کشاورزی در اختیار دلالان قرار می‌گیرد و این‌گونه هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده با زیان روبرو می‌شوند. وی گفت: امروز ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صادرات محصولات آبزیان از استان اصفهان به سایر کشورها وجود دارد و با تحقیقات و نیازسنجی انجام شده، مشخص شد کشورهایی همچون چین، روسیه، عراق، ویتنام و... بازارهای مستعد و خوبی برای محصولات شیلاتی ایران به‌خصوص ماهی قزل‌آلا هستند و ضروری است از این فرصت در جهت توسعه صادرات از استان بهره ببریم. امید شریفی، مدیر زنجیره‌های ارزش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی نیز گفت: در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش در محصولات کشاورزی اقدامات خوبی در حال انجام است و با برنامه‌ریزی‌های شکل گرفته شاهد ایجاد و توسعه بسیاری از زنجیره‌ها در استان خواهیم بود. وی گفت: در حال حاضر بیش از 25 زنجیره در محصولات مختلف کشاورزی استان اصفهان فعال هستند، یکی از محصولاتی که توانایی زیاد برای توسعه و ایجاد زنجیره‌های متعدد در آن وجود دارد، آبزیان است که در تلاش هستیم در این بخش با همکاری تمامی تولیدکنندگان و کارشناسان و متخصصان بخش به این هدف دست یابیم.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 68
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 68

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 818394
Visitors بازديد هاي امروز: 295
Visitors بازديد هاي ديروز: 549

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/04 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا