جمعه 07 اردیبهشت ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1399/05/08

سازگاری پرورش ماهی خاویاری فیل ماهی با شرایط لیمنولوژیکی برخی مزارع استان


با هماهنگی دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی سازمان شیلات ایران مبنی بر تعیین سهمیه 1500قطعه بچه ماهی خاویاری از گونه فیل ماهی و تحویل ازاستان گیلان ، تعداد ماهی مذکور به استان انتقال و به مرا کز فعال پرورش ماهیان خاویاری در استان انتقال داده شد لازم به توضیح است اگر چه پرورش ماهی خاویاری در استان شرایط خاص و ویژه ایی را میطلبد و نیاز به سرمایه گذاری بلند مدت و مدیریت مطلوب می طلبد و دانش فنی این گونه مراکز از اصول کار میباشد مع الوصف طی با ذخیره سازی هرساله بطور میانگین هردوونیم تا سه سال تولید گوشت و تا حدود 8 سال به بالا امکان استحصال خاویار فراهم میگردد . در سال گذشته میزان 4تن ماهی خاویاری در استان تولید گردید و برای دومین سال استحصال خاویار از یکی از مولدین این مراکزبه میزان حدود 5کیلو انجام پذیرفت . امید واریم که به یاری خدا وبا ذخیره سازی انجام شده این تولیدات با ارزش خاویار ادامه داشته باشد .
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 77
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 77

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 820070
Visitors بازديد هاي امروز: 358
Visitors بازديد هاي ديروز: 575

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/07 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا