جمعه 31 فروردین ماه 1403
 
  شرح خبر
1396/10/02

استفاده و کاربرد آستاگزانتین در خوراک و پرورش ماهی قزل آلا


آستاگزانتین یک رنگدانه کارتنوئیدی می باشد که به دو شکل طبیعی(تولید شده از یکسری میکرو جلبک ها و برخی مخمرها) و یا مصنوعی تهیه می شود.در نوع طبیعی این رنگدانه به دلیل قابلیت رشد بالا و میزان زیاد آستاگزانتین تولید شده،ریز جلبک هماتوکوکوس پلوویالیس(Haematococcus pluvialis) بعنوان اصلی ترین منبع تولید آستاگزانتین طبیعی در دنیا شناخته می شود.همچنین استخراج آستاگزانتین طبیعی از ضایعات محصولات دریایی نظیر میگو ،خرچنگ و نیز منابع دیگری صورت می گیرد.در حال حاضر تلاشهای زیادی برای تولید تجاری آستاگزانتین در سرتاسر دنیا در حال انجام می باشد.آستاگزانتین معمولا در اواخر دوره پرورش ماهی قزل آلا و به میزان 40 تا 60 میلی گرم در هر کیلو خوراک ماهی استفاده می شود تا علاوه بر استفاده از خواص آنتی اکسیدانی آن،رنگ گوشت ماهی به طیف صورتی تا نارنجی خوشرنگ و بازار پسند تغییر نماید.با توجه قیمت پایین تر آستاگزانتین مصنوعی نسبت به طبیعی،این نوع رنگدانه کم کم جایگزین نوع طبیعی در پرورش آبزیان گردیده است.استفاده از این رنگدانه ها با مقادر تعریف شده و براساس دستورالعمل های استاندارد مورد تایید کشورهای اتحادیه
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
ورود |عضويت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 46
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 46

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 816269
Visitors بازديد هاي امروز: 267
Visitors بازديد هاي ديروز: 480

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/31 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا