|
|
شرح خبر |
|
1396/10/14
کارگاه آموزشی طبخ غذاهای دریایی
به دلیل فاصله چشمگير بين متوسط سرانه مصرف آبزيان در ايران و جهان (حدود10 کیلو گرم در مقابل 21 کيلوگرم) با در نظر گرفتن خواص و ارزش تغذيهاي آبزيان و تاثيري که بر سلامت انسان و در نهايت، جامعه دارد، از همین رو قرار گرفتن ماهی وآبزیان در سبد غذایی خانوارها بعنوان غذای سلامتی وایجاد زمینه های فرهنگ سازی در خصوص ترویج مصرف ماهی وآبزیان ازاهمیت بالایی برخوردار بوده و در دستور کار و اولویت های مدیریت شیلات و آبزیان استان می باشد .
در همین راستا و با مشارکت مدیریت شیلات و آبزیان استان و بسیج سازمان جهاد کشاورزی استان پیرو هماهنگی و برنامه ریزی صورت گرفته در تاریخ 8/10/96 کارگاه آموزشی طبخ غذاهای دریایی در محل سازمان جهاد کشاورزی استان جهت همکاران خواهر شاغل و همسران همکاران برگزار شد.
|
|
به دلیل فاصله چشمگير بين متوسط سرانه مصرف آبزيان در ايران و جهان (حدود10 کیلو گرم در مقابل 21 کيلوگرم) با در نظر گرفتن خواص و ارزش تغذيهاي آبزيان و تاثيري که بر سلامت انسان و در نهايت، جامعه دارد، از همین رو قرار گرفتن ماهی وآبزیان در سبد غذایی خانوارها بعنوان غذای سلامتی وایجاد زمینه های فرهنگ سازی در خصوص ترویج مصرف ماهی وآبزیان ازاهمیت بالایی برخوردار بوده و در دستور کار و اولویت های مدیریت شیلات و آبزیان استان می باشد .
در همین راستا و با مشارکت مدیریت شیلات و آبزیان استان و بسیج سازمان جهاد کشاورزی استان پیرو هماهنگی و برنامه ریزی صورت گرفته در تاریخ 8/10/96 کارگاه آموزشی طبخ غذاهای دریایی در محل سازمان جهاد کشاورزی استان جهت همکاران خواهر شاغل و همسران همکاران برگزار شد.
در این کارگاه فراگیران با نحوه طبخ 10 نوع غذای دریایی و اهمیت مصرف آبزیان در خانواده آشنا شدند.
ایجاد زمینههای فرهنگسازی مصرف آبزیان از طریق برگزاری جشنواره های غذاهای دریایی و کلاس های آموزشی طبخ آبزیان دارای اهمیت ویژه ای است به این جهت مدیریت شیلات و آبزیان استان با همکاری و مشارکت سایر بخش ها بویژه ظرفیت های خوب بسیج از این موضوع بصورت کامل حمایت نموده و ان شاا.. در ادامه نیز این برنامه ها را پیگیری و اجرا خواهد نمود.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ورود |عضويت |
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟ |
|
تعداد جوابها : 442
عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران برخط |
|
|
|
|
|
|
|
|