|
|
شرح خبر |
|
1399/04/28
مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان سه برابر قبل شده است
|
|
مهرداد مرادمند در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ارتقا سرانه مصرف آبزیان در جهت افزایش سلامت جامعه اظهار داشت: با اقدامهای فرهنگی نظیر برگزاری نمایشگاهها، جشنوارهها و همایشها و کارگاههای آموزشی در استان، میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان از حدود سه کیلوگرم به بیش از سه برابر افزایش یافته است.
وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان به حدود ۱۰.۹ کیلوگرم رسیده است که این میزان، حدود یک دوم میزان جهانی است.
فعالیت ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در اصفهان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در سطح استان اصفهان گفت: استان اصفهان در فراوری انواع ماهیان دریایی و پرورشی نقش اساسی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۸ واحد عرضه تخصصی در قالب بازارچههای آبزیان و ۲ کارخانه خوراک آبزیان در استان اصفهان به فعالیت مشغول هستند، اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۸۱۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی اعم از ماهیان زینتی، قزل آلا، کپور و میگو با ارزش دلاری حدود ۲.۵۸ میلیون دلار از طریق گمرک استان اصفهان صادر شده است.
|
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ورود |عضويت |
|
|
|
نظرسنجي |
|
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟ |
|
تعداد جوابها : 442
عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران برخط |
|
|
|
|
|
|
|
|