پنج شنبه 23 اردیبهشت ماه 1400
 
  شرح خبر
1400/01/06

تولید 67 میلیون ماهی زینتی در اصفهان


تولید 67 میلیون ماهی زینتی در اصفهان مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از ۶۷میلیون قطعه ماهی‌های زینتی در استان اصفهان تولید می‌شود.
تولید 67 میلیون ماهی زینتی در اصفهان مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از ۶۷میلیون قطعه ماهی‌های زینتی در استان اصفهان تولید می‌شود. مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه "نه تنها کرونا بلکه هیچ بیماری دیگری از ماهی قرمز و انواع ماهی‌های زینتی به انسان منتقل نمی‌شود" گفت: بیش از ۶۷میلیون قطعه ماهی‌های زینتی در استان اصفهان تولید می‌شود. محمدرضا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به رسم خرید ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانیان اظهار داشت: ماهی قرمز از دسته ماهی‌های زینتی است که غیر از آن، انواع واریته (گونه) با رنگ‌ها و شکل‌های متنوع در استان اصفهان تولید می‌شود. وی با بیان اینکه فرهنگ نگهداری حیوانات خانگی مانند گربه و سگ و... در جامعه باب شده، افزود: نگهداری انواع ماهی‌های زینتی باید جایگزین این حیوانات شود. عباسی با اشاره به مزایای ماهی‌های زینتی نسبت به دیگر حیوانات در خانه بیان کرد: ماهی‌های زینتی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و هیچ گونه بیماری ایجاد نمی‌کند، علاوه بر آن برای ایجاد آرامش و نشاط در خانه بسیار مفید است. مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: دلیل کاربرد آکواریوم با ماهی‌های زینتی در بیمارستان، مراکز درمانی، رستوران‌ها و دیگر اماکن به دلیل آرامش بخشی آن است. عباسی در مورد تولید و پرورش ماهی‌های زینتی در استان اصفهان گفت: سالانه بیش از 67میلیون قطعه ماهی‌های زینتی در استان اصفهان تولید می‌شود. وی با اشاره به وجود 300واحد پرورش ماهی‌های زینتی در استان عنوان کرد: در بین شهرستان‌ها از لحاظ تولید ماهی‌های زینتی، کاشان در رتبه اول، نجف آباد در رتبه دوم و شهر اصفهان در رتبه سوم قرار دارد. مدیر امور آبزیان و شیلات جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به شایعه انتقال بیماری کرونا از ماهی قرمز و زینتی به انسان، اظهار داشت: نه تنها کرونا بلکه هیچ بیماری دیگری از ماهی قرمز و انواع ماهی‌های زینتی به انسان منتقل نمی‌شود. وی پیرامون شرایط نگهداری ماهی قرمز افزود: عمر ماهی قرمز و به طور کلی ماهی‌های زینتی حدود یک سال است که اگر در شرایط هوادهی مناسب، آب بدون کلر، دمای مناسب و محیط خنک و غذادهی بسیار کم و در تنگ با دهانه باز نگهداری شود می‌تواند طول عمر طبیعی داشته باشد. عباسی خاطرنشان کرد: در صورت عدم تمایل شهروندان از نگهداری ماهی‌های قرمز، از رهاسازی آن‌ها در رودخانه و نهرها خودداری کنند و آن را به مراکز نگهداری ماهی‌های زینتی بسپارند.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
ورود |عضويت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 347

عالی : 41%
خوب : 25%
ضعیف : 31%
متوسط : 3%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 10
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 10

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 418710
Visitors بازديد هاي امروز: 91
Visitors بازديد هاي ديروز: 266

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1400/02/23 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا