پنج شنبه 19 تیر ماه 1404
 
  شرح خبر
1401/02/18

تنوع بالاي توليد انواع آبزيان در استان اصفهان


در استان اصفهان علاوه بر توليدات آبزي پروري، مراكز فرآوري و صنايع شيلاتي نيز در اين چرخه فعال هستند.
مدير شيلات و امور آبزيان اصفهان گفت: با بيش از سه دهه تلاش استان در عرصه فعاليت‌هاي شيلاتي و آبزي پروري و توليد انواع آبزيان خوراكي، ماهيان زينتي و ساير آبزيان، اين محصولات جايگاهي در بازارهاي داخلي و خارجي به دست آورده‌اند. مهندس محمدرضا عباسي اظهار داشت: در استان اصفهان به لحاظ وجود پتانسيل‌هاي بالقوه و بالفعل در مناطق مختلف استان، اقليم‌هاي آب و هوايي، آب‌هاي شيرين و لب شور، همت توليدكنندگان علاقمند و حمايت شيلات بيش از 8500 تن انواع ماهيان خوراكي (كپور ماهيان، خاوياري، ماهي قزل‌آلا)، بيش از 73 ميليون قطعه انواع گونه‌هاي ماهيان زينتي، حدود 65 ميليون قطعه بچه ماهي، 50 ميليون تخم چشم زده ماهي قزل‌آلا و حدود 40 كيلو خاوياري پرورشي توليد شد. وي افزود: در استان اصفهان علي‌رغم كم آبي‌ها، تلاش شد بهره‌وري از آب‌هاي موجود ارتقاء يابد، در اين زمينه از جمله اولويت‌هاي ده گانه شيلات استان اصفهان مي‌توان به ارتقاء بهره‌وري از منابع آبي موجود (منابع خرد، درياچه‌ها و رودخانه‌ها) اشاره كرد كه با ميزان توليدات اشاره شده، بيش از 4600 نفر به غير از واحدهاي فرآوري و بازار آبزيان در عرصه توليدات اين بخش اشتغال دارند. مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان اضافه كرد: در استان اصفهان علاوه بر توليدات آبزي پروري، مراكز فرآوري و صنايع شيلاتي نيز در اين چرخه فعال هستند، همچنين بيش از 10 مورد بازارچه تخصصي آبزيان و مراكز عرضه زنده، انواع آبزيان جنوب و پرورشي را در اختيار مصرف‌كنندگان قرار مي‌دهند. وي افزود: با تلاش‌هاي انجام شده تاكنون فرهنگ‌سازي در خصوص افزايش مصرف آبزيان انجام شده است، سرانه مصرف آبزيان در استان شامل انواع ماهي و ميگو، حدود 11 كيلوگرم مي‌باشد كه تقريبا كمتر از نصف متوسط مصرف جهاني است و يكي از اهداف سازمان شيلات نيز ارتقاء سرانه مصرف آبزيان با هدف عالي ارتقاء سلامت جامعه با تغذيه سالم آبزيان مي‌باشد. مهندس عباسي ادامه داد: ارزش غذايي آبزيان بر كسي پوشيده نيست، انواع پروتئين‌ها، مواد معدني و چربي‌هاي مفيد از جمله امگا3 در آبزيان موجود است كه در صورت افزايش مصرف مداوم در سلامت قلب و عروق تاثيرگذار بوده و از انواع سكته‌هاي قلبي و عروقي جلوگيري مي‌كند، اميد است با توجه تنوع گونه‌اي در آبزيان خوراكي، افزايش قيمت‌ها تاثيري در تمايل مردم به مصرف آبزيان نداشته باشد.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
ورود |عضويت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 461

عالی : 45%
خوب : 21%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 48
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 48

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1134984
Visitors بازديد هاي امروز: 19
Visitors بازديد هاي ديروز: 422

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/04/19 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا