|
|
شرح خبر |
 |
1401/04/15
جلسه هم اندیشی و کارگروه آبزیان استان
کارگروه شیلات استان با حضور مدیران و کارشناسان مرتبط و نمایندگانی از دستگاههای مرتبط برگزار شد. |
 |
در این نشست، مهندس محمدرضا عباسی، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان اظهار کرد: با برنامهریزی مناسب در حال حاضر استان اصفهان در تولید ماهیان زینتی رتبه اول را دارد، در مدیریت شیلات توجه به آبزیان را در دو بعد اقتصادی و اجتماعی مدنظر داریم. وی ادامه داد: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن تولید ماهیان خوراکی و ۷۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان تولید میشود، برای فرهنگسازی مصرف آبزیان اقدامات زیادی شد، مسابقات، کارگاهها، جشنوارهها و... برگزار شده و باید به این موضوعات توجه داشت. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان حدود ۱۱کیلوگرم است، گفت: متوسط سرانه کشور حدود ۱۳ کیلوگرم و در کشورهای توسعه یافته تقریبا مصرف سرانه آبزیان دو برابر ایران است. در شهرستانهای استان باید بیشتر تلاش کرد تا سرانه مصرف بیشتر شود. وی افزود: ماهی غذای سلامتی است، از اولویتهای ما توسعه فرهنگ مصرف آبزیان در راستای توسعه امنیت غدایی است، ۳۵ گونه آبزیان در استان توزیع میشود و اصفهان ترانزیت توزیع آبزیان است. وی تصریح کرد: مصرف ماهی از بروز مشکلات جلوگیری میکند. ماهی در درمان بیماریها موثر است و از بروز مشکلات جلوگیری میکند. آبزیان به روشهای مناسب وارد استان میشود و در بازار عرضه میشود. در ادامه، مهندس مجتبی فوقی، مسئول هماهنگی امور شهرستانها و مجلس سازمان اظهار کرد: از ابتدا دو وظیفه بر عهده شیلات بود، موضوع آبزیپروری یکی از موارد مهم مورد تاکید بود، در سال ۷۴ که مدیریت شیلات ایجاد شد تولید استان حدود ۵۰۰ تن در استان بود اما الان به تولید ۱۰ هزار تن رسیده که نشان از موفقیت استان در این بخش است. هدف دوم، بحث ترویج آبزی مصرفی بود که مصرف سرانه افزایش یابد، مصرف سرانه آبزیان کشور پایین است، کارهای زیادی شد تا مصرف آبزیان زیاد شود و باید ادامه یابد. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ورود |عضويت |
|
|
|
نظرسنجي |
 |
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟ |
|
تعداد جوابها : 414
عالی : 45%
خوب : 22%
ضعیف : 30%
متوسط : 2%
|
ارسال |
|
|
|
|
|
|
كاربران برخط |
 |
|
|
|
|
|
|
|