پنج شنبه 29 آبان ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 906

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:37 --12/08/1404 --
برگزاري نشست تخصصي بررسي گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي در سازمان شيلات ايران
ر راستاي ساماندهي و اجماع‌نظر پيرامون گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي، نشست تخصصي با حضور نمايندگان نهادهاي مرتبط و فعالان بخش خصوصي در سازمان شيلات ايران برگزار شد.
09:21 --12/08/1404 --
چهارمین جلسه کمیته فنی شیلات در نظام مهندسی کشاورزی تشکیل شد .
نشستی برای تسهیل در صدور مجوز های شرق اصفهان در سازمان نظام مهندسی کشاورزی اصفهان برگزار شد.
08:50 --12/08/1404 --
صدور کد یکتا با اتحادیه آبزی پروران اصفهان شد
دکتر نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی های کشاورزی ماهیان سردابی کشور اعلام کرد با پیگیری انجام شده صدور کدیکتا از این پس توسط تعاونی آبزی پروران و اتحادیه های آبزی پروری استان وکشور صادر می گردد و برای گرفتن نهاده و خوراک آبزیان و سایر خدمات ضرورت دارد .
07:28 --07/08/1404 --
گردهمایی علمی ،آموزشی آبزی پروران شهرستان ورزنه
این همایش به همت شرکت تعاونی حیات شفق و شیلات استان با حضور فرماندار، حسن احمدی مدیر جهاد کشاورزی و رئیس امور برق شهرستان و محمد رضا عباسی مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و سید رضا موسوی نماینده اداره کل دامپزشکی و سایر ادارات مرتبط برگزار گردید.
08:49 --26/07/1404 --
بازدید از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو
دکتر الهی رئیس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران به همراه مهندس عباسی مدیر و خانم توکلی معاون شیلات اصفهان از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو بازدید نمودند.
08:45 --26/07/1404 --
استان اصفهان تولید کننده برتر ماهیان زینتی در کشور با تولید بیش از ۸۱ میلیون قطعه درسال واشتغال حدود ۲۰۰۰ نفر
دکتر الهی رییس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران با حضور در دومین جلسه کارگروه ماهیان زینتی. وهم اندیشی بررسی « رویداد ملی پنجمین جشنواره ملی ماهیان زینتی اصفهان » ، عنوان کرد تولید ماهیان زینتی در کشور حدود ۲۷۰ میلیون قطعه و اصفهان با رتبه اول را دارد .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1401/02/18

تنوع بالاي توليد انواع آبزيان در استان اصفهان


مدير شيلات و امور آبزيان اصفهان گفت: با بيش از سه دهه تلاش استان در عرصه فعاليت‌هاي شيلاتي و آبزي پروري و توليد انواع آبزيان خوراكي، ماهيان زينتي و ساير آبزيان، اين محصولات جايگاهي در بازارهاي داخلي و خارجي به دست آورده‌اند. مهندس محمدرضا عباسي اظهار داشت: در استان اصفهان به لحاظ وجود پتانسيل‌هاي بالقوه و بالفعل در مناطق مختلف استان، اقليم‌هاي آب و هوايي، آب‌هاي شيرين و لب شور، همت توليدكنندگان علاقمند و حمايت شيلات بيش از 8500 تن انواع ماهيان خوراكي (كپور ماهيان، خاوياري، ماهي قزل‌آلا)، بيش از 73 ميليون قطعه انواع گونه‌هاي ماهيان زينتي، حدود 65 ميليون قطعه بچه ماهي، 50 ميليون تخم چشم زده ماهي قزل‌آلا و حدود 40 كيلو خاوياري پرورشي توليد شد. وي افزود: در استان اصفهان علي‌رغم كم آبي‌ها، تلاش شد بهره‌وري از آب‌هاي موجود ارتقاء يابد، در اين زمينه از جمله اولويت‌هاي ده گانه شيلات استان اصفهان مي‌توان به ارتقاء بهره‌وري از منابع آبي موجود (منابع خرد، درياچه‌ها و رودخانه‌ها) اشاره كرد كه با ميزان توليدات اشاره شده، بيش از 4600 نفر به غير از واحدهاي فرآوري و بازار آبزيان در عرصه توليدات اين بخش اشتغال دارند. مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان اضافه كرد: در استان اصفهان علاوه بر توليدات آبزي پروري، مراكز فرآوري و صنايع شيلاتي نيز در اين چرخه فعال هستند، همچنين بيش از 10 مورد بازارچه تخصصي آبزيان و مراكز عرضه زنده، انواع آبزيان جنوب و پرورشي را در اختيار مصرف‌كنندگان قرار مي‌دهند. وي افزود: با تلاش‌هاي انجام شده تاكنون فرهنگ‌سازي در خصوص افزايش مصرف آبزيان انجام شده است، سرانه مصرف آبزيان در استان شامل انواع ماهي و ميگو، حدود 11 كيلوگرم مي‌باشد كه تقريبا كمتر از نصف متوسط مصرف جهاني است و يكي از اهداف سازمان شيلات نيز ارتقاء سرانه مصرف آبزيان با هدف عالي ارتقاء سلامت جامعه با تغذيه سالم آبزيان مي‌باشد. مهندس عباسي ادامه داد: ارزش غذايي آبزيان بر كسي پوشيده نيست، انواع پروتئين‌ها، مواد معدني و چربي‌هاي مفيد از جمله امگا3 در آبزيان موجود است كه در صورت افزايش مصرف مداوم در سلامت قلب و عروق تاثيرگذار بوده و از انواع سكته‌هاي قلبي و عروقي جلوگيري مي‌كند، اميد است با توجه تنوع گونه‌اي در آبزيان خوراكي، افزايش قيمت‌ها تاثيري در تمايل مردم به مصرف آبزيان نداشته باشد.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 465

عالی : 45%
خوب : 20%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 81
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 81

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1246239
Visitors بازديد هاي امروز: 495
Visitors بازديد هاي ديروز: 1506

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/08/29 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا