چهارشنبه 12 آذر ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 906

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:37 --12/08/1404 --
برگزاري نشست تخصصي بررسي گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي در سازمان شيلات ايران
ر راستاي ساماندهي و اجماع‌نظر پيرامون گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي، نشست تخصصي با حضور نمايندگان نهادهاي مرتبط و فعالان بخش خصوصي در سازمان شيلات ايران برگزار شد.
09:21 --12/08/1404 --
چهارمین جلسه کمیته فنی شیلات در نظام مهندسی کشاورزی تشکیل شد .
نشستی برای تسهیل در صدور مجوز های شرق اصفهان در سازمان نظام مهندسی کشاورزی اصفهان برگزار شد.
08:50 --12/08/1404 --
صدور کد یکتا با اتحادیه آبزی پروران اصفهان شد
دکتر نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی های کشاورزی ماهیان سردابی کشور اعلام کرد با پیگیری انجام شده صدور کدیکتا از این پس توسط تعاونی آبزی پروران و اتحادیه های آبزی پروری استان وکشور صادر می گردد و برای گرفتن نهاده و خوراک آبزیان و سایر خدمات ضرورت دارد .
07:28 --07/08/1404 --
گردهمایی علمی ،آموزشی آبزی پروران شهرستان ورزنه
این همایش به همت شرکت تعاونی حیات شفق و شیلات استان با حضور فرماندار، حسن احمدی مدیر جهاد کشاورزی و رئیس امور برق شهرستان و محمد رضا عباسی مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و سید رضا موسوی نماینده اداره کل دامپزشکی و سایر ادارات مرتبط برگزار گردید.
08:49 --26/07/1404 --
بازدید از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو
دکتر الهی رئیس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران به همراه مهندس عباسی مدیر و خانم توکلی معاون شیلات اصفهان از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو بازدید نمودند.
08:45 --26/07/1404 --
استان اصفهان تولید کننده برتر ماهیان زینتی در کشور با تولید بیش از ۸۱ میلیون قطعه درسال واشتغال حدود ۲۰۰۰ نفر
دکتر الهی رییس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران با حضور در دومین جلسه کارگروه ماهیان زینتی. وهم اندیشی بررسی « رویداد ملی پنجمین جشنواره ملی ماهیان زینتی اصفهان » ، عنوان کرد تولید ماهیان زینتی در کشور حدود ۲۷۰ میلیون قطعه و اصفهان با رتبه اول را دارد .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1402/02/10

توزیع بچه ماهیان کپور و ماهیدار کردن استخر های ذخیره آب کشاورزی استان اصفهان


طبق معمول سالهای قبل با هماهنگی ونظارت شیلات و دامپزشکی استان ، انواع بچه ماهی کپور بین استخر داران ذخیره آب کشاورزی توسط شرکت ها ومراکز تکثیر وتولید بچه ماهی توزیع می گردد . با وجود انواع استخرهای ذخیره آب کشاورزی در استان اصفهانو در جهت ارتقاء بهره وری از منابع آبی خرد با اندک تمهیداتی امکان پرورش وتولید آبزیان فراهم می گردد در طی چند دهه و سنوات اخیر اینگونه پررورش رونق داشته است توزیع بچه ماهیان ماهیان گرمابی دراستان از اواخر اسفند ماه آغاز شدهو تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد . مدیر شیلات استان در این خصوص گفت: این ماهی کپور و آمور و آزاد پرورشی ( کپور نقره ایی ) و ماهی سرگنده از خانواده کپور ماهیان می باشند و به جهت شرایط دمایی آب این استخرها که معمولا بین 20 تا 25 درجه باشد و نیاز به تعویض دائمی آب ندارند ، بیشتر از دو گونه کپور علفخوار( آمور )و کپور معمولی برای پرورش استفاده می کنند و در شرایط سنتی بدون هوادهی در هر مترمربع استخر تعداد 2 قطعه معرفی میگردد ودر استان متقاضیان بیشتری دارند.ودر صورت تامین برق ووهوادهی امکان تولید تا دو برایر نیز فراهم میگردد . ضمنا گونه فیتوفاک ( کپور نقره ای ) نیز در استخر هایی که ماندگاری بالای یکهفته آب دارند نیز با تراکم کمتر رها سازی می شود . مهندس عباسی مدیر شیلات سازمان افزود: با ماهیدار کردن این استخر های کشاورزی شاهد افزایش بهره وری آز آبها وامکانات موجود بوده و علاوه بر تولید ماهی خوراکی سالم وباکیفیت ، با غنی سازی آب کشاورزیافزایش کمی وکیفی محصولات زراعی و درآمد جانبی برای استخر داران را نیز بدنبال دارد . و در نهایت با دردسترس بودن ماهی سالم وافزایش سرانه مصرف ماهی در سلامت خانواده ها نیز تضمین میگردد . شایان ذکر است ؛ در استان اصفهان سالانه بین 700 تا 800 قطعه بچه ماهی توسط بخش خصوص بین استخرداران عرضه میشود و سالانه بالغ بر 700 تن ماهی گرمابی در اصفهان در این استخرها تولید می شود. و بیش از 3 هزار استخر ذخیره آب در استان جهت کشاورزی ساخته شده ایت که با اندک تمهیداتی هر استخر حدود 1000 متری منشاء تولید 2 الی 3 تن ماهی خانواده کپور ماهیان می باشد . وذکر این نکته نیز ضروری است که برای اولین بار در شهرستان مبارکه استان مرکز تکثیر ماهیان گرم آبی نیز اقدام به تولید وتوزیع بچه ماهی گردید . که امید واریم همانند بچه ماهیان سردابی نیز نسبت به تولید و توزیع بچه ماهیان گرم آبی ( کپور ماهیان ) در سال آینده به خودکفایی برسیم . ومعمولا بچه ماهیان سردآبی ویا قزل آلا در استخر هایی که دمای آب بین 15 تا 20 درجه می باشد رهاسازی میگردد و نیاز به آب داعم ومراقبت های بیشتری نسبت به کپور ماهیان دارند .
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 465

عالی : 45%
خوب : 20%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 56
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 56

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1264238
Visitors بازديد هاي امروز: 102
Visitors بازديد هاي ديروز: 411

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/09/12 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا