يكشنبه 21 اردیبهشت ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 903

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
08:44 --16/02/1404 --
بازدید مدیر شیلات استان مرکزی از بارانداز آبزیان اصفهان
اکبری، مدیر شیلات استان مرکزی، به همراه جمعی از کارشناسان و اعضای شورای شهر اراک، از بارانداز بزرگ ماهی اصفهان و بازارچه عرضه آبزیان سیمرغ شاهین‌شهر بازدید کرد. هدف از این بازدید، بررسی نحوه فعالیت و تامین آبزیان در این مراکز و همچنین آشنایی با انرژی خورشیدی شهرداری اصفهان بود.
13:42 --20/01/1404 --
جلسه با حضورنمایندگان کارخانه های خوراک آبزیان در مدیریت شیلات
با توجه به مشکلات اخیر در تأمین خوراک ماهی و در راستای حمایت از پرورش‌دهندگان شهرستان ورزنه، مدیریت شیلات استان اصفهان جلسه‌ای فوری با حضور نمایندگان کارخانه‌های تولید خوراک ماهی در دفتر شیلات استان برگزار کرد.
09:25 --10/01/1404 --
عید سعید فطر مبارکباد
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صدشکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
08:49 --10/01/1404 --
سال نو و بهار قرآن مبارک
پیام تبریک آقای عباسی به مناسبت سال نو
08:13 --06/01/1404 --
بازدید از تنها واحد فعال تکثیر ماهیان گرمابی در استان اصفهان
مدیرجهادکشاورزی شهرستان مبارکه به همراه مدیر وکارشناس شیلات و کارشناس ماهیان گرمابی استان ،مسئول بیماریهای ابزیان اداره کل دامپزشکی و رئیس و کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان از مزرعه تکثیر وپرورش ماهیان گرمابی آقای رییسی بازدید نمودند.
11:51 --05/01/1404 --
بازدید از بازار نوروزی واقع در پل تمدن
در مورخ 26اسفند 1403، مهندس عباسی مدیر شیلات استان به اتفاق مهندس سلطانی کارشناس شیلات از بازار نوروزی واقع در پل تمدن در بازار کوثر شهرداری بازدیدی بعمل آوردند
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1402/02/10

توزیع بچه ماهیان کپور و ماهیدار کردن استخر های ذخیره آب کشاورزی استان اصفهان


طبق معمول سالهای قبل با هماهنگی ونظارت شیلات و دامپزشکی استان ، انواع بچه ماهی کپور بین استخر داران ذخیره آب کشاورزی توسط شرکت ها ومراکز تکثیر وتولید بچه ماهی توزیع می گردد . با وجود انواع استخرهای ذخیره آب کشاورزی در استان اصفهانو در جهت ارتقاء بهره وری از منابع آبی خرد با اندک تمهیداتی امکان پرورش وتولید آبزیان فراهم می گردد در طی چند دهه و سنوات اخیر اینگونه پررورش رونق داشته است توزیع بچه ماهیان ماهیان گرمابی دراستان از اواخر اسفند ماه آغاز شدهو تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد . مدیر شیلات استان در این خصوص گفت: این ماهی کپور و آمور و آزاد پرورشی ( کپور نقره ایی ) و ماهی سرگنده از خانواده کپور ماهیان می باشند و به جهت شرایط دمایی آب این استخرها که معمولا بین 20 تا 25 درجه باشد و نیاز به تعویض دائمی آب ندارند ، بیشتر از دو گونه کپور علفخوار( آمور )و کپور معمولی برای پرورش استفاده می کنند و در شرایط سنتی بدون هوادهی در هر مترمربع استخر تعداد 2 قطعه معرفی میگردد ودر استان متقاضیان بیشتری دارند.ودر صورت تامین برق ووهوادهی امکان تولید تا دو برایر نیز فراهم میگردد . ضمنا گونه فیتوفاک ( کپور نقره ای ) نیز در استخر هایی که ماندگاری بالای یکهفته آب دارند نیز با تراکم کمتر رها سازی می شود . مهندس عباسی مدیر شیلات سازمان افزود: با ماهیدار کردن این استخر های کشاورزی شاهد افزایش بهره وری آز آبها وامکانات موجود بوده و علاوه بر تولید ماهی خوراکی سالم وباکیفیت ، با غنی سازی آب کشاورزیافزایش کمی وکیفی محصولات زراعی و درآمد جانبی برای استخر داران را نیز بدنبال دارد . و در نهایت با دردسترس بودن ماهی سالم وافزایش سرانه مصرف ماهی در سلامت خانواده ها نیز تضمین میگردد . شایان ذکر است ؛ در استان اصفهان سالانه بین 700 تا 800 قطعه بچه ماهی توسط بخش خصوص بین استخرداران عرضه میشود و سالانه بالغ بر 700 تن ماهی گرمابی در اصفهان در این استخرها تولید می شود. و بیش از 3 هزار استخر ذخیره آب در استان جهت کشاورزی ساخته شده ایت که با اندک تمهیداتی هر استخر حدود 1000 متری منشاء تولید 2 الی 3 تن ماهی خانواده کپور ماهیان می باشد . وذکر این نکته نیز ضروری است که برای اولین بار در شهرستان مبارکه استان مرکز تکثیر ماهیان گرم آبی نیز اقدام به تولید وتوزیع بچه ماهی گردید . که امید واریم همانند بچه ماهیان سردابی نیز نسبت به تولید و توزیع بچه ماهیان گرم آبی ( کپور ماهیان ) در سال آینده به خودکفایی برسیم . ومعمولا بچه ماهیان سردآبی ویا قزل آلا در استخر هایی که دمای آب بین 15 تا 20 درجه می باشد رهاسازی میگردد و نیاز به آب داعم ومراقبت های بیشتری نسبت به کپور ماهیان دارند .
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 459

عالی : 45%
خوب : 21%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 120
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 120

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1099748
Visitors بازديد هاي امروز: 740
Visitors بازديد هاي ديروز: 947

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/02/21 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا