جمعه 19 اردیبهشت ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 903

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
08:44 --16/02/1404 --
بازدید مدیر شیلات استان مرکزی از بارانداز آبزیان اصفهان
اکبری، مدیر شیلات استان مرکزی، به همراه جمعی از کارشناسان و اعضای شورای شهر اراک، از بارانداز بزرگ ماهی اصفهان و بازارچه عرضه آبزیان سیمرغ شاهین‌شهر بازدید کرد. هدف از این بازدید، بررسی نحوه فعالیت و تامین آبزیان در این مراکز و همچنین آشنایی با انرژی خورشیدی شهرداری اصفهان بود.
13:42 --20/01/1404 --
جلسه با حضورنمایندگان کارخانه های خوراک آبزیان در مدیریت شیلات
با توجه به مشکلات اخیر در تأمین خوراک ماهی و در راستای حمایت از پرورش‌دهندگان شهرستان ورزنه، مدیریت شیلات استان اصفهان جلسه‌ای فوری با حضور نمایندگان کارخانه‌های تولید خوراک ماهی در دفتر شیلات استان برگزار کرد.
09:25 --10/01/1404 --
عید سعید فطر مبارکباد
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صدشکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
08:49 --10/01/1404 --
سال نو و بهار قرآن مبارک
پیام تبریک آقای عباسی به مناسبت سال نو
08:13 --06/01/1404 --
بازدید از تنها واحد فعال تکثیر ماهیان گرمابی در استان اصفهان
مدیرجهادکشاورزی شهرستان مبارکه به همراه مدیر وکارشناس شیلات و کارشناس ماهیان گرمابی استان ،مسئول بیماریهای ابزیان اداره کل دامپزشکی و رئیس و کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان از مزرعه تکثیر وپرورش ماهیان گرمابی آقای رییسی بازدید نمودند.
11:51 --05/01/1404 --
بازدید از بازار نوروزی واقع در پل تمدن
در مورخ 26اسفند 1403، مهندس عباسی مدیر شیلات استان به اتفاق مهندس سلطانی کارشناس شیلات از بازار نوروزی واقع در پل تمدن در بازار کوثر شهرداری بازدیدی بعمل آوردند
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1404/01/05

اولین جشنواره طبخ ماهی شهرستان ورزنه استان اصفهان


در این جشنواره مهرداد مرادمند؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود. مرادمند با بیان اینکه استان اصفهان از حیث جغرافیایی در مرکز کشور قرار دارد، اظهار داشت: علیرغم برخورداری ناکافی از منابع آبی، اما در خصوص افزایش بهره‌وری از منابع آبی اقدامات خوبی در استان انجام شده و برگزاری اینگونه جشنواره ها مصداق بارز موفقیت آبزی پروران استان اصفهان انجام توسعه صنعت توید شیلات و بزی پروری است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره‌های مرتبط با مصرف آبزیان می‌تواند نقش مهمی در تشویق مردم به استفاده از ماهی داشته باشد. وی افزود: در حال حاضر، میانگین مصرف ماهی در اصفهان ۱۱ کیلوگرم است، در حالی که میانگین جهانی مصرف ماهی ۲۲ کیلوگرم است و باید تلاش کنیم تا این میزان را به سطح جهانی یعنی ۲۲ کیلوگرم برسانیم و راه‌اندازی جشنواره طبخ ماهی می‌تواند یک گام مؤثر در این راستا باشد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر تأثیرات اقتصادی، به بهبود سلامت عمومی جامعه نیز کمک خواهد کرد و از این طریق، اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوارها به‌طور گسترده‌تری مطرح خواهد شد. مهندس احمدی مدیر جهاد کشاوزی شهرستان ورزنه گفت: مدیریت وهمکاران شیلات استان و بخش خصوصی برای برگزاری این جشنواره تلاش نمودندکه شامل ؛ ۷ شرکت فعال در شهرستان فعال در زمینه تأمین خوراک ماهی می باشد. عباسی مدیر شیلات استان در ادامه ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان وفرماندار محترم وسایر مدیران و کارشناسان و همچنین خانواده های محترم وساکنین ورزنه و حامیان جشنواره و شرکت تعاونی وآبزی پروران و تشکر ویژه از مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و مدیریت سایت واحه وتصویر بردارن ، افزود: علت برگزاری جشنواره ماهی در شهرستان ها وبه خصوص شهرستان ورزنه ای به چند دلیل می باشد که اولا با رویکرد فرهنگ سازی بیشتر در شهرستانهای استان که مصرف ماهی نسبت به مرکز استان کمتر هست و دوم اینکه در شهرستان های شاخص که تولید خوبی دارند به خصوص ورزنه که بیش‌از ۴۰۰ استخر دار با آب‌های لب شور با تولید بیش‌از ۴ هزار تن ماهی قزل‌آلا در سال به‌نام ورزنه قزل روانه بازار می شود. این جشنواره طبق برنامه ریزی و جلسات کارشناسی در استان وشهرستان و هماهنگی با فرمانداری محترم و مدیریت محترم جهاد کشاورزی شهرستان و حامیان ، با اجرای دوروز آموزش طبخ انواع غذا های دریایی با همکاری اداره فنی وحرفه ایی و همچنین مسابقه متنوع طبخ غذا با ماهی قزل آلای تولید شهرستان ، همکاری آموزش وپرورش و مسابقه نقاشی های دانش آموزان ،برنامه های فرهنگی ویژه شهرستان ورزنه با وخانواده وخانم های با چادر های سپید معروف و تولیدکننده ماهی و با شرکت حدود ۳ هزار نفر در بخش های متنوع در آخرین جمعه ماه نیمه شعبان در مرکز تفریحی وگردشگری سایت واحه ورزنه برگزارشد . ودر پایان پس از داوری به نفرات برتر جوایزویژه و به همه افرادی که در مسابقه طبخ غذای ماهی و مسابقه نقاشی شرکت نموده بودند جوایزی اهدا شد .
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 458

عالی : 45%
خوب : 21%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 159
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 159

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1098009
Visitors بازديد هاي امروز: 941
Visitors بازديد هاي ديروز: 1155

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/02/19 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا