يكشنبه 16 آذر ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 906

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:37 --12/08/1404 --
برگزاري نشست تخصصي بررسي گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي در سازمان شيلات ايران
ر راستاي ساماندهي و اجماع‌نظر پيرامون گونه‌هاي ماهيان زينتي وارداتي، نشست تخصصي با حضور نمايندگان نهادهاي مرتبط و فعالان بخش خصوصي در سازمان شيلات ايران برگزار شد.
09:21 --12/08/1404 --
چهارمین جلسه کمیته فنی شیلات در نظام مهندسی کشاورزی تشکیل شد .
نشستی برای تسهیل در صدور مجوز های شرق اصفهان در سازمان نظام مهندسی کشاورزی اصفهان برگزار شد.
08:50 --12/08/1404 --
صدور کد یکتا با اتحادیه آبزی پروران اصفهان شد
دکتر نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی های کشاورزی ماهیان سردابی کشور اعلام کرد با پیگیری انجام شده صدور کدیکتا از این پس توسط تعاونی آبزی پروران و اتحادیه های آبزی پروری استان وکشور صادر می گردد و برای گرفتن نهاده و خوراک آبزیان و سایر خدمات ضرورت دارد .
07:28 --07/08/1404 --
گردهمایی علمی ،آموزشی آبزی پروران شهرستان ورزنه
این همایش به همت شرکت تعاونی حیات شفق و شیلات استان با حضور فرماندار، حسن احمدی مدیر جهاد کشاورزی و رئیس امور برق شهرستان و محمد رضا عباسی مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و سید رضا موسوی نماینده اداره کل دامپزشکی و سایر ادارات مرتبط برگزار گردید.
08:49 --26/07/1404 --
بازدید از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو
دکتر الهی رئیس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران به همراه مهندس عباسی مدیر و خانم توکلی معاون شیلات اصفهان از تعدادی از مزارع زینتی و تولید زالو بازدید نمودند.
08:45 --26/07/1404 --
استان اصفهان تولید کننده برتر ماهیان زینتی در کشور با تولید بیش از ۸۱ میلیون قطعه درسال واشتغال حدود ۲۰۰۰ نفر
دکتر الهی رییس گروه ماهیان زینتی سازمان شیلات ایران با حضور در دومین جلسه کارگروه ماهیان زینتی. وهم اندیشی بررسی « رویداد ملی پنجمین جشنواره ملی ماهیان زینتی اصفهان » ، عنوان کرد تولید ماهیان زینتی در کشور حدود ۲۷۰ میلیون قطعه و اصفهان با رتبه اول را دارد .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1404/07/26

تاکید بر نقش حیاتی مصرف آبزیان در سلامت قلب و عروق


تغذیه نامناسب یکی از عوامل خطرآفرین در بروز بیماری‌های عروق کرونر است که می‌تواند منجر به افزایش کلسترول، تری گلیسیرید، LDL-کلسترول، چاقی، اضافه وزن و فشار خون شود. در این راستا، تغییر و اصلاح الگوهای غذایی در جامعه از اهمیت بسزایی برخوردار است. آبزیان، به ویژه ماهی و میگو، از جمله غذاهای سالمی هستند که متاسفانه مصرف آن‌ها در کشور ما پایین است. (سرانه مصرف ماهی در ایران حدود ۱۴ کیلوگرم است، در حالی که میانگین جهانی بیش از ۲۲ کیلوگرم می‌باشد.) ترویج فرهنگ مصرف این مواد غذایی غنی و با ارزش، می‌تواند به ارتقای سلامت جامعه کمک کند. ماهی با دارا بودن چربی غیر اشباع امگا-۳، پروتئین و اسید آمینه، نقش مهمی در حفظ و ارتقای سلامتی افراد دارد. بیشترین تاثیر ماهی بر سیستم قلب و عروق از طریق چربی غیر اشباع امگا-۳ و اسید آمینه تورین است. ماهی‌های چرب مانند ماهی تون، ساردین و آزاد ماهیان (سالمون و قزل آلا) مقادیر قابل توجهی از چربی امگا-۳ را دارا هستند. البته سایر ماهی‌ها نیز حاوی این چربی غیر اشباع مفید می‌باشند. پزشکان توصیه می‌کنند افرادی که دارای بیماری‌های قلبی هستند، حداقل ۱۸۰ گرم ماهی (دو بار در هفته) مصرف کنند. اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در ماهی به کاهش کلسترول خون کمک کرده و احتمال سکته‌های قلبی را کاهش می‌دهند. مطالعات نشان داده‌اند که رژیم غذایی اسکیموها که عمدتاً از غذاهای دریایی تشکیل شده است، باعث شده تا سطح کلسترول، تری گلیسیرید و LDL-کلسترول در خون آنان پایین باشد و سطح HDL-کلسترول (چربی مفید خون) بالا باشد. به همین دلیل، اسکیموها کمتر به بیماری‌های عروق کرونر و مرگ ناشی از آن مبتلا می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف ماهی می‌تواند احتمال خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر و سکته‌های قلبی را کاهش دهد. ارتباط معکوسی بین مقدار و دفعات مصرف ماهی با کاهش عوامل زمینه‌ساز بیماری عروق کرونر (چاقی، فشار خون بالا، چربی خون بالا و غلظت خون) وجود دارد. عباسی، مدیر شیلات استان اصفهان، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در راستای فرهنگ‌سازی و آموزش از طریق برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های آموزشی، اعلام کرد که سرانه مصرف ماهی در استان اصفهان به حدود ۱۱ کیلوگرم رسیده است.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 465

عالی : 45%
خوب : 20%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 49
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 49

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1267629
Visitors بازديد هاي امروز: 640
Visitors بازديد هاي ديروز: 724

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/09/16 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا