به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید. *** مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید. *** کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید
ارتباط با مدیر شیلات و امور آبزیان
ارتباط با معاون شیلات و امور آبزیان
تولید ماهیان گرمابی در استخرهای ذخیره اب کشاورزی استان به 980 تن در سال جاری رسید .
با بررسی تعداد استخر های ماهیدار شده در استان شاهد افزایش تعداد استخر های ماهیدار شده و تعداد بچه ماهی و مساحت استخر های ماهیدار شده در طی سال 92 نسبت به سال 91 میباشیم که این میزان افزایش با ماهیدار شدن تعداد 606 باب استخر با تعداد 881 هزر و پانصد قطعه بجه ماهی از انواع کپور ماهیان ، تولیدی در حدود 1027 تن ماهی گرمابی از این منابع را بدنبال دارد .
این میزان تولید نسبت به سال 91 در افزایش 35 درصدی تعداد استخر های ماهیدار شده و 15 درصدی تعداد بچه ماهی توزیع شده در بین کشاورزان و علاقمندان به تولید ماهی در کنار فعالیت کشاورزی بوده است . اجرای طرح ماهیدار کردن انواع استخر های ذخیره اب کشاورزی که هر ساله (ابتدای سال)توسط تعدادی از شرکتهای خدمات مشاوره ایی شیلاتی (بخش خصوصی) و نظارت مستمر این مدیریت انجام می پذیرد نقش مهمی در ارتقاء بهره وری و استفاد ه بهینه از منابع ابی موجود که در دسترس کشاورزان و مزرعه داران بوده داشته و علاوه بر در امد اقتصادی تولید پروتئین ارزشمند گوشت سفید ابزیان را نیز بدنبال داشته است .