سه شنبه 04 اردیبهشت ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1400/07/03

مروري بر ظرفيت هاي شيلاتي استان اصفهان


مروري بر ظرفيت هاي شيلاتي استان اصفهان با داشتن پتانسيل هاي منابع آبي شيرين و لب شور خدادادي در استان اصفهان ( اعم از رودخانه، چشمه، چاه و قنوات، درياچه هاي طبيعي و نيمه طبيعي و انواع استخرهاي ذخيره آب كشاورزي ) شيلات اصفهان با دو رويكرد مهمِ توسعه و بهبود عملكرد آبزي پروري و توسعه و ارتقاء فرهنگ مصرف آبزيان بنا گرديده است. مديريت شيلات و امور آبزيان استان اصفهان در تحقق اهداف مذكور و بهره برداري بهينه از منابع و پتانسيل هاي آبي و به خصوص ارتقاء بهره وري با استفاده از مكانيزاسيون در توليد انواع آبزيان خوراكي ( كپور ماهيان يا ماهيان گرم آبي استان با رويكرد بهره برداري از استخرهاي دو منظوره و ذخيره آب كشاورزي و در راستاي سياستهاي اقتصاد مقاومتي ( بهره برداري از وضعيت موجود)، ماهي قزل آلا يا ماهيان سردآبي با وجود مناطق مستعد در استان ، ماهيان خاوياري و انواع ماهيان زينتي، زالوي طبي و توليد انواع بچه ماهي قزل آلا و به خصوص توليد تخم چشم زده ماهي قزل آلا وهمچنين اشتغال، كسب در آمد و تامين بخشي از نيازهاي غذايي و پروتئيني با ارزش در استان را دنبال مي نمايد. براساس اين گزارش، ميزان كل توليد ماهيان پرورشي استان اصفهان 10252تن بوده است كه به ترتيب شهرستان هاي: اصفهان، سميرم، فريدونشهر، چادگان و گلپايگان رتبه هاي يكم تا پنجم را در سطح استان به خود اختصاص داده اند. ارزش توليد انواع آبزيان حدود 6000 ميليارد ريال بوده است و ميزان كل اشتغال در حوزه آبزي پروري در سطح استان 4609 نفر مي باشد. توليد ماهيان خاوياري ( به طور عمده فيل ماهي) از سالها قبل در اين استان آغاز گرديده كه بعد از حدود هشت سال، حدود 40 كيلوگرم خاويارعلاوه بر توليد گوشت، استحصال شده است. اين گزارش حاكي است براي اولين بار تخم تمام ماده ماهي قزل آلا در استان اصفهان توليد شد كه اين فعاليت نقش بسزايي در روند توليد و كنترل ورود تخم هاي چشم زده خارجي خواهد داشت و مهم تر اين كه برنامه اصلاح نژاد ماهي قزل آلا در يكي از مزارع فريدونشهر در دست اقدام مي باشد. براساس اين گزارش، استان اصفهان داراي رتبه اول توليد ماهيان زينتي و رتبه اول توليد ماهي در استخرهاي ذخيره كشاورزي در كشور است. سرانه مصرف آبزيان استان به منظور دستيابي و ارتقاء سرانه مصرف آبزيان در راستاي افزايش سلامت جامعه با اقدام انواع فعاليت هاي فرهنگ سازي از جمله برگزاري نمايشگاهها، جشنواره ها، همايش ها و كارگاه هاي آموزشي در استان، ميزان مصرف سرانه آبزيان در استان اصفهان ازحدود 3 كيلو گرم به بيش از سه برار افزايش يافته است . بر اساس برآوردهاي انجام گرفته سرانه مصرف به حدود 11.15كيلوگرم رسيده است كه اين ميزان، حدود يك دوم ميزان جهاني مي باشد. واحدهاي صنايع شيلاتي وصادرات آبزيان استان تعداد 18 واحد فرآوري و كنسرو آبزيان در سطح استان در فرآوري انواع ماهيان دريايي و فعاليت مي نمايند. همچنين بيش از 8 واحد عرضه تخصصي در قالب بازارچه هاي آبزيان و 3 كارخانه خوراك آبزيان در استان فعال مي باشند. همچنين در طي سال 99 حدود 2500 تن انواع آبزيان دريايي و پرورشي ( ماهيان زينتي و قزل آلا و كپور و ميگو ) با ارزش دلاري حدود 14ميليون دلار از طريق گمرگ استان اصفهان صادر گرديده است.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 81
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 81

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 818360
Visitors بازديد هاي امروز: 261
Visitors بازديد هاي ديروز: 549

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/04 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا