شنبه 08 اردیبهشت ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1401/04/15

جلسه هم اندیشی و کارگروه آبزیان استان


در این نشست، مهندس محمدرضا عباسی، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی مناسب در حال حاضر استان اصفهان در تولید ماهیان زینتی رتبه اول را دارد، در مدیریت شیلات توجه به آبزیان را در دو بعد اقتصادی و اجتماعی مدنظر داریم. وی ادامه داد: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن تولید ماهیان خوراکی و ۷۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان تولید می‌شود، برای فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان اقدامات زیادی شد، مسابقات، کارگاه‌ها، جشنواره‌ها و... برگزار شده و باید به این موضوعات توجه داشت. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان حدود ۱۱کیلوگرم است، گفت: متوسط سرانه کشور حدود ۱۳ کیلوگرم و در کشورهای توسعه یافته تقریبا مصرف سرانه آبزیان دو برابر ایران است. در شهرستان‌های استان باید بیشتر تلاش کرد تا سرانه مصرف بیشتر شود. وی افزود: ماهی غذای سلامتی است، از اولویت‌های ما توسعه فرهنگ مصرف آبزیان در راستای توسعه امنیت غدایی است، ۳۵ گونه آبزیان در استان توزیع می‌شود و اصفهان ترانزیت توزیع آبزیان است. وی تصریح کرد: مصرف ماهی از بروز مشکلات جلوگیری می‌کند. ماهی در درمان بیماری‌ها موثر است و از بروز مشکلات جلوگیری می‌کند. آبزیان به روش‌های مناسب وارد استان‌ می‌شود و در بازار عرضه می‌شود. در ادامه، مهندس مجتبی فوقی، مسئول هماهنگی امور شهرستان‌ها و مجلس سازمان اظهار کرد: از ابتدا دو وظیفه بر عهده شیلات بود، موضوع آبزی‌پروری یکی از موارد مهم مورد تاکید بود، در سال ۷۴ که مدیریت شیلات ایجاد شد تولید استان حدود ۵۰۰ تن در استان بود اما الان به تولید ۱۰ هزار تن رسیده که نشان از موفقیت استان در این بخش است. هدف دوم، بحث ترویج آبزی مصرفی بود که مصرف سرانه افزایش یابد، مصرف سرانه آبزیان کشور پایین است، کارهای زیادی شد تا مصرف آبزیان زیاد شود و باید ادامه یابد.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 74
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 74

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 820642
Visitors بازديد هاي امروز: 175
Visitors بازديد هاي ديروز: 755

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/08 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا