جمعه 31 فروردین ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1401/11/25

سالانه بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید می‌شود


ماهی یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که در هرم غذایی نقش بسزایی داشته، لذیذ بوده و پخت آن آسان است، این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی مهم، پروتئین، ویتامین D بوده و همچنین بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ بشمار می‌رود، قابل ذکر است این موارد در سلامت بدن و تقویت مغز نقش بسزایی دارند. پروتئین با کیفیت بالا، یُد، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی مورد نیاز بدن، ویتامین دی محلول در چربی، اسیدهای چرب امگا ۳ در گوشت ماهی وجود داشته و علاوه بر آن مصرف ماهی از حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می‌کند باید اشاره کنم برای تأمین این مواد در بدن باید هر هفته از مصرف ماهی غافل نشوید. گفتنی است از دیگر خواص مصرف ماهی می‌توان به جلوگیری از زوال عقل در اثر کهولت سن، پیشگیری و درمان افسردگی، کاهش بیماری‌های خود ایمنی مانند دیابت، پیشگیری از آسم در کودکان، کمک به بینایی در کهن‌سالی و بهبود کیفیت خواب اشاره کرد. محمدرضا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار الماس اظهار کرد: یکی از اهداف شیلات، فرهنگ‌سازی مصرف ماهی در بین مردم بوده و هدف ما از این فرهنگ‌سازی ارتقاء سلامتی و امنیت غذایی بشمار می‌رود که در این زمینه چندین سال تلاش کردیم و خوشبختانه مصرف سرانه ماهی نسبت به سه دهه گذشته از زیر دو کیلوگرم به حدود ١١ کیلوگرم افزایش یافته است. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: پیگیری‌های شیلات در این زمینه موجب شد مردم با ماهی‌ها و انواع آبزیان آشنا شده، مصرف ماهی در بین مردم بیشتر و همچنین بازارهای تخصصی ماهی به وجود بیاید که در این بازارها عرضه تخصصی انواع ماهی‌ها انجام می‌شود. *سالانه بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه می‌شود عباسی بیان داشت: تنوع در آبزیان نسبت به سایر گوشت‌ها مانند طیور و دام‌ها بالاتر بوده و در حال حاضر بیش از ٣۵ گونه از انواع ماهی در بازار آبزیان عرضه می‌شود، گفتنی است در بازار عرضه تخصصی ماهی، ماهیانی که مورد مصرف قرار می‌گیرند شامل ماهی‌های دریای خلیج‌فارس، عمان، دریاچه خزر و همچنین ماهیان پرورشی است. وی افزود: اصفهان بارانداز خوبی برای ماهی و آبزیان دارد که در این بارانداز علاوه بر اینکه ماهی وارد می‌شود، به استان‌های دیگر و خارج از کشور نیز صادر می‌شود و این پتانسیل را دارد، ماهی‌های وارداتی به استان در بازارهای تخصصی ماهی عرضه می‌شوند. محمدرضا عباسی اشاره کرد: تنوع ماهیان پرورشی در استان اصفهان شامل ماهیان کپور و آمور، ماهی آزاد پرورشی یا فیتوفاگ، ماهیان خاویاری پرورشی و دریایی و قزل‌آلا که مانند شوریده جنوب مورد محبوبیت مردم است. *سالانه حدود ٧٠ میلیون قطعه ماهی زینتی و بیش از ٨ هزار تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود مدیر شیلات و امور آبزیان با اشاره به اینکه ماهیان زینتی نیز در استان پرورش داده می‌شوند و در سال حدود ٧٠ میلیون قطعه در استان تولید شده ضمن اینکه اشتغال زایی خوبی داشته است، ادامه داد: ماهیانی که از دریاهای جنوب وارد استان می‌شود تحت عنوان صید صیادی نام برده می‌شوند، همچنین مزرعه‌های آبزی‌پروری یا پرورشی در تمام شهرستان‌های استان ما فعال بوده و ماهیان قزل‌آلا، گرمابی و خاویاری پرورش می‌دهند. عباسی با اشاره به اینکه در استان بیش از ٨ هزار تن تولید ماهیان خوراکی داریم، تصریح کرد: ماهی قزل‌آلا همیشه در بازار وجود دارد ولی شاید گاهی وقفه‌ای برای عرضه آن به وجود بیاید زیرا زمانی که مزارع آبزی‌پروری، بچه ماهی می‌ریزند، شش ماه طول می‌کشد تا به بازار عرضه شده و حتی اگر زمان عرضه به بازار در استان نرسیده باشد، قزل‌آلا از استان‌های دیگر تأمین می‌شود.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 26
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 26

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 816231
Visitors بازديد هاي امروز: 229
Visitors بازديد هاي ديروز: 480

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/31 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا