شنبه 08 مهر ماه 1402
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 257

یک بار : 40%
دو بار : 14%
بیش از دو بار : 11%
صفر بار : 35%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:45 --18/06/1402 --
کارگروه امنیت غذایی با حضور مهندس مرادمندریاست سازمان
با حضور مهندس مرادمندریاست سازمان ،مهندس عباسی مدیر شیلات استان و حاج آقا بختیاری نماینده ولی فقیه در استان کارگروه امنیت غذایی بصورت غیرحضوری و با حضور مقام عالی وزارت ومعاونین وزیر در وزارتخانه برگزار گردید.
09:36 --18/06/1402 --
بازدید از طرح توسعه پرورش ماهی قزل آلا شهرستان فریدن
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان به همراه مدیر شیلات و امور آبزیان و کارشناس شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی از طرح توسعه پرورش ماهی قزل آلا واقع در زمین های کشاورزی شهر داران بازدید به عمل آوردند.
09:28 --18/06/1402 --
پيشنهاد توسعه بازارچه هاي آبزيان در شهرستان هاي استان اصفهان
در جلسه كارگروه تخصصي شيلات،ايجاد و توسعه بازارچه هاي آبزيان در شهرستان هاي استان اصفهان پيشنهاد شد.
09:03 --18/06/1402 --
مشترک گروه توسعه پایدار و امور فناوری و مدیریت شیلات استان از واحدهای پرورش ماهی شهرستان ورزنه
به منظور بررسی ضوابط زیست محیطی بازدید مشترک گروه توسعه پایدار و امور فناوری و مدیریت شیلات استان از واحدهای پرورش ماهی شهرستان ورزنه به عمل آمد.
08:51 --18/06/1402 --
برگزاری دوره آموزشی ترویجی پرورش ماهی در استخرهای کشاورزی
روز یکشنبه مورخ1402/6/5دوره آموزشی ترویجی پرورش ماهی در استخرهای کشاورزی در سالن اجتماعات مدیریت برگزار گردید
08:46 --18/06/1402 --
برگزاری جلسه مجمع عمومی سالیانه شرکت تعاونی زالوی طبی با حضور مدیریت شیلات و آبزیان استان اصفهان
سومین جلسه مجمع عمومی شرکت تعاونی با حضورمدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان جناب آقای مهندس عباسی روز پنج شنبه دوم شهریور ماه در سالن اجتماعات مرکز آموزش شهید فارسی سازمان جهادکشاورزی با حضور اکثریت اعضای تعاونی برگزار گردید.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1402/02/06

همایش فرهنگ‌سازی غذای حلال و دوره آموزشی ناظرین ذبح شرعی استان اصفهان


همایش فرهنگ‌سازی غذای حلال و دوره آموزشی ناظرین ذبح شرعی با حضور مسئولان استان و ناظرین ذبح شرعی سراسر استان برگزار شد.حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در همایش غذای حلال با حضور نماینده محترم ولی فقیه ، ناظرین ذبح شرعی استان و معاون بهبود تولیدات دامی و مدیرکل دامپزشکی استان و طرح مباحث شرعی و اهمیت نظارت بر کشتارگاه هاو همچنین اهمیت غذای حلال وسالم وطیب و امنیت غذایی . در این همایش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد سجادی، مشاور استاندار اصفهان در امور فرهنگی، روحانیت و حوزه‌های علمیه اظهار کرد: توجه به غذای پاک و حلال یک اصل بسیار مهم در اسلام محسوب می‌شود و همواره مورد تأکید است. وی ادامه داد: وظایف ناظرین از اهمیت زیادی برخوردار است و باعث گسترش سلامت در میان عموم مردم می‌شود، لذا باید توجه ویژه به این بخش داشت و از فعالان آن تقدیر کرد. در ادامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین میرزایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تفاوت در غذای انسان‌ها پس از طی کردن یک چرخه به تفاوت در زندگی و اندیشه می‌انجامد، تشابه در غذا نیز می‌تواند در نهایت به ایجاد مزاج‌ها و اخلاق مشابه تبدیل شود، لذا باید توجه داشت تأثیر غذا بر زندگی انسان بسیار مهم و ضروری است. وی افزود: با تنظیم غذای جامعه، نیمی از اخلاق مردم اصلاح می‌شود، رعایت خطوط قرمز در غذای جامعه امری ضروری است و نقش ناظرین شرعی در این بخش، ویژه است. نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ناظرین شرعی، مرزبانان غذای جامعه هستند، گفت: درصورتی‌که خطوط قرمز غذای مردم رعایت نشود، سلامت مردم با خطرات جدی روبرو می‌شود و آسیب‌های متعددی به جامعه وارد خواهد شد. وی تصریح کرد: در زمینه فعالیت ناظرین شرعی، قانون وجود دارد اما درصورتی‌که نقصی در قانون احساس می‌شود، با ارائه پیشنهادات کارشناسان و ناظرین، آماده بررسی و پیگیری موارد و رفع مشکلات قانونی در راستای هموارتر ساختن بسترها برای فعالیت ناظرین هستیم. دکتر حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: با تلاش، مجاهدت و برنامه‌ریزی انجام شده، خوشبختانه وضعیت تولیدات کشاورزی در استان اصفهان خوب است و اصفهان همواره جز استان‌های برتر در بخش‌های مختلف کشاورزی محسوب می‌شود. وی تأکید کرد: اصفهان در زمینه تولید محصولات پروتئینی دارای جایگاه ویژه و برتر در کشور است و این موضوع اهمیت جایگاه و وظایف ناظرین ذبح شرعی را بیش از پیش نمایان می‌کند. در ادامه، حجت‌الاسلام اباذر بختیاری، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: نگاه ویژه مجموعه جهاد کشاورزی بر تأمین امنیت غذایی است و خوشبختانه در این مسیر اقدامات بسیار چشمگیری شکل گرفته است، در مسیر تولید توجه به موازین اسلامی همواره مورد توجه بوده و نظارت بر حسن اجرای این موازین ضروری است. ناظرین شرعی دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و باید به اهمیت وظایف خود آگاه باشند. وی افزود: خوشبختانه طبق برنامه‌ریزی‌های شکل گرفته، ناظرین شرعی به‌طور منظم در کشتارگاه‌های استان حضور دارند و بر روند فعالیت‌ها و خطوط نظارت کامل دارند.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 414

عالی : 45%
خوب : 22%
ضعیف : 30%
متوسط : 2%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 42
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 42

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 662620
Visitors بازديد هاي امروز: 358
Visitors بازديد هاي ديروز: 624

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1402/07/08 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا