چهارشنبه 25 تیر ماه 1404
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 904

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
06:55 --23/04/1404 --
دیدار مدیر شیلات با فرماندار سمیرم
عباسی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی و مسئول آبزیان اداره کل دامپزشکی استان با فرماندار شهرستان سمیرم و معاون ایشان دیدار نمود.
06:52 --23/04/1404 --
برگزاری اولین کمیته فنی و تخصصی شیلات و آبزی پروری شهرستان سمیرم در سال 1404
اولین جلسه کمیته فنی و تخصصی شیلات و آبزی پروری شهرستان در سال 1404 برگزار گردید.
08:29 --07/04/1404 --
فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السّلام) تسلیت باد.
‌ وخداونــد‌برای‌قلب‌های‌بی‌قرار‌ حسیــن‹؏› را‌آفرید
08:07 --07/04/1404 --
برگزاری کمیته فنی شیلات در سالن شهید دادخواه
خدمت به مردم و متقاضیان تعطیل نمیشود
11:04 --20/03/1404 --
برگزاری جلسه شورای آبزی پروری منطقه ۵ شیلات کشور در استان کرمان
پنجمین جلسه شورای آبزی پروری منطقه ۵ شیلات کشور با حضور شکوری معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران و مدیران ، کارشناسان پنج استان فارس، اصفهان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و کرمان در محل سالن زعفران ساختمان شماره ۲ سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به مدت دو روز به همراه بازدید از مراکز آبزی پروری شاخص وهم چنین میثاق با سرداردلها حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید .
10:49 --20/03/1404 --
طرح مباحث شیلاتی و مشکلات آبزی پروری در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان
جلسه ای دراتاق بازرگانی با حضور محترم استاندار اصفهان و بخش خصوصی و مدیران بخش های مختلف تشکیل شد در این جلسه در مورد مشکلات پرورش ماهی در شرق اصفهان به بحث و گفتگو پرداختند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1402/02/10

توزیع بچه ماهیان کپور و ماهیدار کردن استخر های ذخیره آب کشاورزی استان اصفهان


طبق معمول سالهای قبل با هماهنگی ونظارت شیلات و دامپزشکی استان ، انواع بچه ماهی کپور بین استخر داران ذخیره آب کشاورزی توسط شرکت ها ومراکز تکثیر وتولید بچه ماهی توزیع می گردد . با وجود انواع استخرهای ذخیره آب کشاورزی در استان اصفهانو در جهت ارتقاء بهره وری از منابع آبی خرد با اندک تمهیداتی امکان پرورش وتولید آبزیان فراهم می گردد در طی چند دهه و سنوات اخیر اینگونه پررورش رونق داشته است توزیع بچه ماهیان ماهیان گرمابی دراستان از اواخر اسفند ماه آغاز شدهو تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد . مدیر شیلات استان در این خصوص گفت: این ماهی کپور و آمور و آزاد پرورشی ( کپور نقره ایی ) و ماهی سرگنده از خانواده کپور ماهیان می باشند و به جهت شرایط دمایی آب این استخرها که معمولا بین 20 تا 25 درجه باشد و نیاز به تعویض دائمی آب ندارند ، بیشتر از دو گونه کپور علفخوار( آمور )و کپور معمولی برای پرورش استفاده می کنند و در شرایط سنتی بدون هوادهی در هر مترمربع استخر تعداد 2 قطعه معرفی میگردد ودر استان متقاضیان بیشتری دارند.ودر صورت تامین برق ووهوادهی امکان تولید تا دو برایر نیز فراهم میگردد . ضمنا گونه فیتوفاک ( کپور نقره ای ) نیز در استخر هایی که ماندگاری بالای یکهفته آب دارند نیز با تراکم کمتر رها سازی می شود . مهندس عباسی مدیر شیلات سازمان افزود: با ماهیدار کردن این استخر های کشاورزی شاهد افزایش بهره وری آز آبها وامکانات موجود بوده و علاوه بر تولید ماهی خوراکی سالم وباکیفیت ، با غنی سازی آب کشاورزیافزایش کمی وکیفی محصولات زراعی و درآمد جانبی برای استخر داران را نیز بدنبال دارد . و در نهایت با دردسترس بودن ماهی سالم وافزایش سرانه مصرف ماهی در سلامت خانواده ها نیز تضمین میگردد . شایان ذکر است ؛ در استان اصفهان سالانه بین 700 تا 800 قطعه بچه ماهی توسط بخش خصوص بین استخرداران عرضه میشود و سالانه بالغ بر 700 تن ماهی گرمابی در اصفهان در این استخرها تولید می شود. و بیش از 3 هزار استخر ذخیره آب در استان جهت کشاورزی ساخته شده ایت که با اندک تمهیداتی هر استخر حدود 1000 متری منشاء تولید 2 الی 3 تن ماهی خانواده کپور ماهیان می باشد . وذکر این نکته نیز ضروری است که برای اولین بار در شهرستان مبارکه استان مرکز تکثیر ماهیان گرم آبی نیز اقدام به تولید وتوزیع بچه ماهی گردید . که امید واریم همانند بچه ماهیان سردابی نیز نسبت به تولید و توزیع بچه ماهیان گرم آبی ( کپور ماهیان ) در سال آینده به خودکفایی برسیم . ومعمولا بچه ماهیان سردآبی ویا قزل آلا در استخر هایی که دمای آب بین 15 تا 20 درجه می باشد رهاسازی میگردد و نیاز به آب داعم ومراقبت های بیشتری نسبت به کپور ماهیان دارند .
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 461

عالی : 45%
خوب : 21%
ضعیف : 28%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 120
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 120

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 1139815
Visitors بازديد هاي امروز: 79
Visitors بازديد هاي ديروز: 885

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1404/04/25 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا