دوشنبه 10 اردیبهشت ماه 1403
 

 به وبگاه مدیریت شیلات و امورآبزیان استان اصفهان خوش آمدید. *** با مصرف ماهی دو بار در هفته سلامتی خود را تضمین نمائید.   ***    مصرف آبزیان از سکته های قلبی عروقی جلوگیری می نماید.    ***    کشاورزی ، امنیت غذائی ، آرامش و امید

شعار سال 1400
  نظرسنجي
شما در طول یک ماه چند بار ماهی مصرف می کنید؟

 

تعداد جوابها : 897

یک بار : 12%
دو بار : 4%
بیش از دو بار : 3%
صفر بار : 81%

  ارسال  
  جستجو در اخبار
جستجو 

  اخبار مدیریت شیلات و امور آبزیان
RSS
 
09:57 --28/12/1402 --
حلول ماه مبارک رمضان و سال نو مبارک
نوروز 1403 بر همگان مبارک باد.
09:45 --28/12/1402 --
دومین گردهمایی و همایش آبزی پروری استان اصفهان
با مشارکت اتاق بازرگانی اصفهان و بخش خصوصی دومین همایش شیلات و آبزی پروری در استان اصفهان با حضور پرشور آبزی پروران ، مسئولین دامپزشکی شهرستان ها ، کارشناسان و رابطین شیلاتی در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار گردید.
09:40 --28/12/1402 --
بازدیداز مزارع آبزی پروری شهرستان چادگان
طی بازدید مدیرشیلات درروز پنجم اسفند ماه در شهرستان چادگان اصفهان ونشستی با مدیر جهاد کشاورزی و مسئول صنف کشاورزی موارد زیر مورد بررسی قرار گرفت.
11:34 --24/11/1402 --
برگزاری جشنواره آبزیان در شهرستان سمیرم استان اصفهان در دهه مبارک فجر
دومین جشنواره آبزیان با شعار نقش آبزیان درسلامت وامنیت غذایی با پیگیری شیلات وجهاد کشاورزی شهرستان سمیرم در ایام دهه فجر برگزار گردید.
11:29 --24/11/1402 --
برگزاری میز خدمت
حضور مهندس عباسی مدیر شیلات استان در میز خدمت سازمان جهادکشاورزی روز جمعه مورخ 13 بهمن ماه
11:25 --24/11/1402 --
بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی اصفهان از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر
طی بازدید کارشناس شیلات و دامپزشکی از نمایشگاه تخصصی شیلات بوشهر در دی ماه شرکت ها و کارخانجات خوراک اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |عضويت
1402/10/16

افزایش سرانه مصرف ماهی علاوه برتامین سلامت جامعه از انواع بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می کند


محمدرضا عباسی مدیر شیلات استان اصفهان درگفتگو با خبرایران اظهارداشت: شرکت ما به همراه چند غرفه دیگر از استان اصفهان با افتخار در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات کشور حضور یافته‌ایم. وی تصریح کرد : استان اصفهان به رغم خشکسالی‌های اخیر، توانمندی‌های بسیار ارزشمندی در صنعت شیلات دارد که علاوه بر تولید و پرورش ماهی‌های قزل‌آلا، قادر به پرورش ماهیان زینتی نیز می‌باشد که رتبه اول کشور را نیز در همین زمینه و بحث بارانداز آبزیان کسب کرده‌ایم. عباسی ابرازداشت: ماهیان خوراکی از قبیل گرمابی، سردابی و قزل‌آلا با تنوع بالای 10 هزار تن در سال تولید می‌شود که در حوزه ماهیان خوراکی، مزرعه قزل‌آلا فریدونشهر اصفهان به عنوان یکی از مزارع نمونه کشوری لقب گرفته است. وی ادامه داد: این مزرعه برای اولین بار زنجیره تولید ماهیان سردابی در کشور را گرفته که تخم چشم زرده تولید می‌کند که بالغ بر 100 میلیون عدد در برنامه کار خود دارد و خوشبختانه پس از 3 دهه واردات تخم چشم زرده توانسته‌اند تولید را بومی کرده و حتی صادرات نیز در این حوزه داشته باشند. مدیرعامل شیلات استان اصفهان عنوان داشت: اصفهان به دلیل اقلیم 4 فصل خود قادر به تولید و پرورش انواع متنوعی از ماهیان زینتی، گرمابی و سردابی در بیش از 3 هزار استخر ذخیره سراسر استان است که در کنار چاه‌های کشاورزی به بهره‌برداری رسیده‌اند که با پرورش ماهی کپور و قزل‌آلا سبب غنی شدن آب برای حوزه کشاورزی و افزایش درآمد برای کشاورزان خواهد شد. وی درپایان سخنان خود گفت: ما در نظر داریم تا با افزایش سرانه مصرف ماهی بتوانیم سلامت جامعه را افزایش داده و سبب پیشگیری از انواع بیماری‌های قلبی_ عروقی شویم و در همین راستا از دولت خواستاریم تا حمایت بیشتری از تولیدکنندگان در جهت تامین نهاده‌ها داشته باشند.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 443

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 135
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 135

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 821850
Visitors بازديد هاي امروز: 157
Visitors بازديد هاي ديروز: 610

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/10 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا