شنبه 08 اردیبهشت ماه 1403
 
  شرح خبر
1397/12/18

چند توصیه جهت خرید و نگهداری ماهیان قرمز جهت سفره هفت سین


1)سعی کنید ماهی قرمز مورد نیاز خودرا از فروشگاهای معتبر که در طول سال مبادرت به فروش ماهیان زینتی ( آکواریومی) اشتغال دارند تامین کنید ، چرا که کارکنان این فروشگاهها از اصول نگهداری و رعایت نکات بهداشتی ماهیان بیشتر آگاهی دارند 2) از خرید ماهیان قرمز که دارای علائمی مثل : باله های پوسیده، زخم در سطح بدن و دارای عدم تعادل در شنا می باشند و رنگ و ظاهر غیر طبیعی دارند خودداری نمایید 3) تعداد ماهی قرمزی که برای سفره های هفت سین خریداری می کنید باید با حجم ظرفی که قصد نگهداری ماهی را در آن دارید مطابقت داشته باشد ، هر قطعه ماهی حداقل به یک لیتر آب نیاز دارد .پس اگر ظرف مورد نظر شما حداکثر حجم دو لیتر آب را دارد بیش از دو تا سه قطعه ماهی در آن نگهداری ننمایید.( بعضی عادت دارند برای زیبایی، تنگها را پر از ماهی می کنند) 4) آب داخل تنگ ها را دوتا سه نوبت در هفته تعویض نمایید 5) حتما جهت نگهداری ماهیان قرمز از ظروفی استفاده نمایید که دهانه ورودی آنها گشاد بوده و امکان تبادل اکسیژنی در آنها به خوبی وجود داشته باشد. 6)آبی که جهت نگهداری ماهیان از آنها استفاده می کنید حتما از شرایط بهداشتی مناسبی برخوردار باشدو در صورتیکه از آب شهر استفاده می شود حتما قبل از وارد کردن آن در ظروف ماهی، حتما آب را 24ساعت ذخیره و با شرایط بهداشتی نگهداری کنید تا کاملا "کلر زدایی" در آ ن انجام گیرد 7) هیچگاه برای تمیز کردن تنگ ماهی از صابون و سایر مواد شوینده و ضدعفونی کننده استفاده نکنید . دستمال و یا حوله تمیز آشپزخانه که با آب گرم مرطوب شده باشد برای این کار پیشنهاد می گردد 8) قبل از ورود ماهیان قرمز خریداری شده به ظروف مورد نظر ، چند دقیقه کیسه پلاستیکی ماهی را روی سطح آب ظرف قرار دهید تا تبادل دمایی به خوبی انجام گیرد و ماهیان دچار شوک حرارتی نگردند . 9) از قرار دادن ظروف ماهی در مقابل نور خورشید و مجاور وسایل گرمایشی خود داری نمایید چرا که افزایش دمای آب باعث کاهش اکسیژن موجود در آب شده که می تواند باعث بروز تلفات در ماهیان شود. دمای مناسب برای نگهداری ماهیان قرمز حدود 22 تا 24 درجه سانتیگراد بوده و در این دما ماهی در بهترین شرایط بوده و شما می توانید از دیدن آن لذت ببرید. 10) در صورتیکه چندین ماهی در تنگ نگهداری می کتید و احساس کردید یکی از آنها از وضعیت طبیعی برخوردار نبوده و احتمال می دهید در حال تلف شدن است حتما ماهی مود نظر را از تنگ خارج و در ظرف دیگری قرار دهید. 11) ماهیان قرمز هم مثل هر موجود زنده ای نیاز به غذا داشته و باید تغذیه شوند.غذای مورد استفاده باید از پروتیین کمتر و و هیدرات کربن بیشتری برخوردار باشند.غذای مناسب را از فروشگاههایی که ماهیان زینتی و ملزومات آن را می فروشند خریداری نمایید که این غذاها به صورت : پولک وگرانول توزیع می گردد که باید در زمان خرید به تاریخ تولید و تاریخ انقضای مصرف آن توجه کرد. 12) برای تغذیه ماهیان قرمز از خرده نان و بیسکویت هرگز استفاده نکنید ویادتان باشد که غذایی استفاده می کنید باید ظرف پنج دقیقه مصرف شوند پس از ریختن غذای اضافی در ظروف ماهیان خودداری نمایید. 13) بعد ازهر بار دست زدن و لمس کردن ما هیان در زمان تعویض آب ، دستان خود را با آب و صابون شستشو دهیدودر صورتیکه سابقه حساسیت پوستی دارید ،در زمان لمس کردن ما هیان به منظور تعویض آب حتما از دستکشهای یک بار مصرف استفاده نمایید. همچنین از لمس کردن و تماس ماهیان با دست کودکان خودداری نمایید. 14) حتما توصیه می شود بعد از ایام نوروز ، اگر شرایط نگهداری ماهیان قرمز را ندارید ، به منظور بقای زیست ماهیان، حتما آنها را به دوستان خود که بتوانند ماهیان را بهتر نگهداری کنند هدیه بدهید.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
ورود |عضويت
  نظرسنجي
نظرشمادرموردسایت مديريت شیلات چيست؟

 

تعداد جوابها : 442

عالی : 44%
خوب : 21%
ضعیف : 29%
متوسط : 6%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 50
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 50

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 820713
Visitors بازديد هاي امروز: 246
Visitors بازديد هاي ديروز: 755

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/08 مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا